2018-08-26 05:19:50• hírek • Bede Emőke

A zuhogó eső sem riasztotta el Király Viktor rajongóit

A 17. alkalommal megrendezett Partiumi Magyar Napok szombati napját egy feledhetetlen koncerttel szerették volna zárni a szervezők, ám a zuhogó eső átformálta az eseményeket.

Az egyik legjobban várt koncert az idei PMN kínálatából kétségtelenül a Király Viktoré volt, kinek dalait már egy évtizede folyamatosan a magyar zeneipar meghatározó elemeiként tartják számon. Sokaknak lehet ismerős a 2009-ben megjelent Forgószél vagy a 2010-es Solo, napjainkban pedig nem telik el úgy nap, hogy a rádióban ne csendülnének fel a tavalyi év egyik slágerének, a Budapest Girl-nek az ütemei.


Viktor egy teljes koncerttervvel érkezett városunkba, azonban a felhőszakadás miatt a vártnál rövidebb műsorral volt kénytelen kedveskedni a helyi közönségnek. A koncert ennek ellenére is feledhetetlen marad a szatmáriak számára, s talán magának Királynak is, hiszen a rajongók kitartásánál csak az énekes elszántsága volt nagyobb, aki a zuhogó eső ellenére is megtisztelte a közönséget néhány dallal. Közönsége felé köszönetét nem csak a koncert során, hanem hivatalos Facebook-oldalán is kifejezte.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: